Flere kunder? Ja, tak!

Du ønsker flere kunder i din forretning. Det kan vi hjælpe dig med – allerede fra i morgen.


Et salgsfokuseret callcenter

Vivo Sales er et callcenter, der specialiserer sig i direkte salg for vores kunder og samarbejdspartnere. Når du har brug for flere kunder, så ringer du til os.

Vi har omfattende erfaring inden for både B2B og B2C, og vi tilpasser os dine arbejdsgange og din forretning, så du får mest ud af vores samarbejde. Det gør vi ved at dykke ned i din virksomheds historie, dit produkt og/eller ydelser, så vi er klædt på til at ringe ud på vegne af dig.


Direkte salg er dejligt

Det er der flere af vores kunder og samarbejdspartnere, som fortæller os, når vi måned efter måned leverer kunder til deres forretning. Det hele starter med, at vi sætter os ind i dine services eller produkter, og så tager vi ellers arbejdshandsker på og går i gang.

Hos Vivo Sales sørger vi nemlig for flere kunder i butikken. Det sker gennem en testet og moderne metode, hvor vores salgskonsulenter sælger varen for dig – så du kan bruge tiden på at drive din forretning.

Eksperter i direkte salg

Hver eneste måned foretager vi over 20.000 opkald på vegne af vores kunder – det giver rigtig, rigtig mange forretningsmuligheder. Nogle opkald ender med et kvalificeret møde, andre med et direkte salg.

Din forretning frem for vores

Vi skal selvfølgelig have et honorar for vores arbejde. Det er vigtigt for begge parter, at prisen er den rigtige. Vi er hverken dyre eller billige. Du er velkommen til at kontakte os, så kan vi fortælle dig, hva’ æ’ koster.


Gennemsigtighed som grundsten

Det modsatte ville heller ikke gå. Hvis vi holder kortene for tæt til kroppen, bliver vi måske en modspiller i stedet. Sådan skal det ikke være. Vi skal spille sammen. Det gør vi ved at være åbne og gennemsigtige. Det er en grundsten i vores virksomhed.

Vi måler og vejer os selv – hver måned

Begge parter skal vide, hvor vi startede, hvor vi er i dag, og hvor vi gerne vil hen. Vi tror, at gennemsigtighed skaber tillid, fremdrift og en fremtid sammen. Derfor gør vi en dyd ud af at afstemme forventninger til samarbejdet. Løbende, hver måned.

Løbende evaluering

Hver måned gennemgår vi vores fremskridt og resultater sammen med dig for at sikre, at vi er på rette vej.

Løbende justering

Vi justerer vores tilgang baseret på månedlige data og feedback for at opnå de bedste resultater.

Løbende kommunikation

Vi opretholder en åben dialog om både udfordringer og succeser, hvilket skaber en stærk og tillidsfuld relation – alt andet ville være tosset.

Salgstræning er en del af pakken

Hos Vivo Sales tilbyder vi strukturerede læringsprocesser, undervisning og selvudvikling for at dygtiggøre vores medarbejdere i ‘det gode salg’. Til gavn for vores folk og for din forretning.

Data som driver

Vi benytter datadrevne arbejdsmetoder for at sikre, at vi altid kan måle performance og udvikling. Gennem data forsøger vi at forudsige fremtiden, selvom det kan være svært. For os er data et essentielt værktøj, der hjælper os med at identificere indsatsområder og forbedre performance.

Når det er sagt, har alle cases deres egne målepunkter, som vi afstemmer og tilpasser i samarbejde med dig. Vi bruger branchens bedste systemer til at sikre et højt niveau af datasikkerhed og compliance.

Kontakt Jonas